Hoppa till innehåll

0121-109 00

Båtturer

Från maj till september finns M/F Lindön tillgänglig för charter.

Ombord på vår underbara båt, med plats för upp till 70 personer, öppnar sig en mängd möjligheter för mindre eller större sällskap och alla våra turer på Göta kanal med M/F Lindön går självklart att kombinera med olika arrangemang på Söderköpings Brunn.

Ett exempel på ett sådant arrangemang är till exempel vårt Skärgårdsweekend-paket, ihopsatt för dig som vill uppleva en fantastisk resa till Harstena i kombination med en trerätters middag och boende på vårt högt uppskattade hotell. Mer information om detta paket hittar du här.

Vi har fullständiga rättigheter ombord, trevlig miljö, god mat samt hög service, precis som på Söderköpings Brunn.

Observera att vi förskottsdebiterar alla båtbokningar ca en vecka innan bokat datum. Därför kräver vi kontokortsnummer vid bokning. Sista avbokningsdag för att slippa debitering är 7 dagar innan bokat datum.

För offert eller charter av båtarna, kontakta oss på:
0121-10900 eller maila konferens@sbrunn.se.

 Vi reserverar oss för ändringar i våra turlistor och självklart får ni pengarna tillbaka i sådana fall.

 

Vi återkommer med datum för turer sommaren 2021.

Lunchtur till Mem

Upplev vackra Göta kanal under en tretimmars lunchtur till Mem och ut i Slätbaken. Lunch med dessert inkl. kaffe ingår. Lunchen består av en fin Skärgårdstallrik med bl.a. sillar, skagenröra, lax, paté, serranoskinka, smör, bröd och ost. Till dessert serveras Tiramisu med bärkompott och kaffe.

Vi guidar ombord och gör två slussningar och en kort sväng ut på Slätbaken.

Avgång från Söderköping kl. 11.00 är åter i hamn kl. 14.30.

Datum
Vi återkommer med datum för sommaren 2021.

Pris
700kr per person (båtresa, guidning, lunch)
.
300kr per barn upp till 12 år (båtresa, guidning, lunch)
.
Dryck tillkommer – Vi har fullständiga rättigheter ombord.

Lunchtur och Logi
Kombinera turen med en övernattning - Logi, frukost och lunchtur.
Dubbelrum 1450kr/person. Enkelrumstillägg 300 kr.

lindön33
tree-2459444_640

Destination Harstena

Följ med på de underbara resorna till skärgårdsön Harstena.Vi avgår från Söderköping kl. 08.30 och serverar förmiddagskaffe med goda smörgåsar samt hembakade bullar efter att vi passerat Mems sluss och är ute på Slätbaken. Vi passerar Stegeborg och slottsruinen där Gustav Vasa bodde och hans son Johan III föddes och vidare genom Ettersundet och förbi Eknön. Färden fortsätter under Lagnöbron och vidare ut på Finnfjärden.

Strax efter kl. 12.00 lägger vi till på ön Harstena. Ta en promenad till sjön med de röda näckrosorna, besök skolmuséet, trankokeriet, handla rökt fisk eller nybakade bullar och köp glass och bada. Kl. 13.30 lämnar vi denna underbara ö. Nu är det dags för lunch och ni är säkert hungriga. Vi serverar en förrätt med 3 sorters sill, gravlax serveras med senapssås, ett halvt ägg med räkor samt smör, bröd och ost. Såklart blir det även kaffe på maten och en god kaka. Åter i Söderköping strax före kl 18.00.

Datum
Vi återkommer med datum för sommaren 2021.

Pris
1095kr/person
(inkl. båtresa, måltider, guidning)
500kr/barn upp till 12 år (inkl. båtresa, måltider, guidning)
Dryck tillkommer – Vi har fullständiga rättigheter ombord.

Denna resa ingår även i arrangemanget Skärgårdsweekend. I detta paket inkluderas en trerätters middag med välkomstdrink, övernattning, frukostbuffé samt ovanstående kryssning till Harstena inkl. måltider ombord. Dubbelrum 2425 kr/person. Enkelrumstillägg 300 kr.

För er som vill lägga till logi och frukost en extra natt har vi ett specialpris på 800 kr/person. Detta pris gäller enbart i samband med bokning av Skärgårdsweekend.

OBS! Turen och eventuell övernattning bokas och betalas i förväg. Ring oss på telefon 0121-109 00 eller maila info@sbrunn.se.

Kryssning på Göta Kanal & S:t Anna skärgård

Avresa sker från Söderköping kl. 08.30. Efter slussning i Tegelbruket serveras förmiddagskaffe med smörgås och bulle. Vi slussar ut i Mem och fortsätter på Slätbaken mot Västra Gärsholmen, Capella Ecumenica, där vi är cirka kl. 10.30. Här möts vi av värdparet som guidar och berättar om denna unika plats och sin stenkyrka. Vid kl. 11.30 styr vi mot Lagnöströmmen och vidare ut med Finnfjärden. Lunch serveras cirka kl. 12.30 som består av förrätt med 3 sorters sill, gravlax serveras med senapssås, ett halvt ägg med räkor samt smör, bröd och ost. Varmrätt, kaffe på maten och en god kaka. Vi vänder tillbaka mot Stegeborg där vi stannar till vid cirka kl.14 och får en mycket trevlig guidning och hela historian om den unika platsen. Vid kl.15 kastar vi loss och beger oss hem till Söderköping. Under vägen serveras eftermiddagskaffe. Åter i Söderköping vid kl. 17.00

Datum
Vi återkommer med datum för sommaren 2021.

Priser
1095kr/person
(inkl. båtresa, måltider, guidning)
500kr/barn upp till 12 år (inkl. båtresa, måltider, guidning)
Dryck tillkommer – Vi har fullständiga rättigheter ombord.

OBS! Turen och eventuell övernattning bokas och betalas i förväg. Ring oss på telefon 0121-109 00 eller maila info@sbrunn.se.

LindÜn till havs 1

Exklusiv charter med M/F Lindön

M/F Lindön är mycket populär bland konferenskunder och företag i hela landet. Hyr ditt eget fartyg och bestäm målet tillsammans med oss. Vi har en rad olika menyer att välja mellan och givetvis fullständiga rättigheter ombord. Varför inte fira högtidsdagen eller bröllopsfesten ombord i härlig båtmiljö på Göta kanal och i S:t Anna skärgård.

Boka din resa på 0121-109 00 eller via fomruläret nedan så kontaktar vi dig via mejl.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.
Öppetider

ÖPPETTIDER RESTAURANGEN

Stängt tillsvidare

X