Så här hanterar vi smittspridningen av Covid-19

För våra konferensgäster

Vi har möjlighet att ta emot grupper upp till 28 personer i enkelrum i ett eget hus.

Vi har även möjlighet att ta emot större grupper fler än 50 personer i enkelrum där vi kan tänka oss att låsa av hela byggnaden för det sällskapet, maxantalet i enkelrum är 100 personer.

 

Konferenslokalen är i ett eget hus.

Måltiderna kan dom få äta i en egen matsal.

Vi serverar måltiderna på tallrik samt sallad, smör och bröd i skålar på borden.

 

För våra privata gäster

Åtgärder som vi har gjort är sätta upp skyltar vid alla toaletter om hur man ska tvätta sig på rätt sätt.

Vi har beställt antibakteriella stationer som kommer finnas utplacerade på hotellet.

Vi tvättar våra sängkläder, handdukar i 90 grader för att få bort alla bakterier.

Vi använder oss av rengöringsmedel som är desinfektion medel i.

Vi har sett över våra städrutiner samt ökat städfrekvensen.

Utöver detta är vi extra noggranna med att rengöra handtag, spolknappar, kaffemaskiner, kranar och andra kontaktytor.

 

Personalen i köket tvättar händerna ofta, använder sig utav handskar vid beröring av maten.

Diskar all utrustning i höga temperaturer även knivar i diskmaskinen.

Minsta lilla känning av sjukdom ska man hålla sig hemma.

Är någon familjemedlem sjuk så håller man även sig själv hemma.

Vi tar inte in någon extra personal, utan använder oss av våra huvudpersoner.

Leverantörer lämnar på lastkajen och ringer på klockan vid leverans så hämtar vi godset.

Leverantörerna kommer inte in i köket.

Kökspersonalen går inte ut bland andra gäster.

Uppdatera vår personal dagligen vad Folkhälsomyndigheten har för direktiv.

 

Vår anläggning är stor och vi är villiga till att tillgodose våra gäster önskemål och behov i dessa frågor.