Så här hanterar vi smittspridningen av Covid-19

Så här hanterar vi smittspridningen av Covid-19

 

För alla gäster

Städning
Vi har utökat våra städrutiner samt ökat städfrekvensen, och vårt städteam fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta med desinfektionsmedel, som exempelvis dörrhandtag, spolknappar och kortterminaler. Vi har även stationer med handsprit utställda över hela anläggningen, till exempel i receptionen så att gästerna kan sprita händerna vid ankomst och vi använder även engångsprodukter där så behövs. Vi tvättar även våra sängkläder, handdukar i 90 grader för att få bort alla bakterier.

 

Allmän hygien
Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. Vi ber er att göra detsamma. Vi uppmuntrar våra medarbetare och våra gäster att vara extra noga med handhygien genom att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder. Självklart följer vi även allmänna råd som att hosta/nysa i armveck och att undvika att peta med fingrar i ansiktet.

 

Personal
Alla i personalen händerna ofta och använder sig utav handskar vid beröring av mat. Vid minsta lilla känning av sjukdom håller man sig hemma, detsamma gäller om någon familjemedlem sjuk.

För att vi och våra gäster ska träffa så lite personer som möjligt, tar vi just nu inte in någon extrapersonal, utan har endast vår ordinarie personal på plats. Vid leveranser lämnas även dessa på lastkajen där vi själva hämtar godset. Kökspersonal inte går ut ibland andra gäster.

Vi uppdaterar oss självklart dagligen om Folkhälsomyndighetens direktiv.

 

Restaurang
Vi har nyligen byggt tre matsalar, med tre separata ingångar. Varje avdelning har sin egen kappavhängning, toalett, spritstation och sin egen personal. Vi gör vårt yttersta för att våra gäster och personal ska träffa så få personer som möjligt. Därför tillämpar vi bordsplacering och undviker på andra sätt att folksamlingar uppstår, exempelvis genom att all dryck beställs och serveras vid bordet, att duka luftigare och se till att det inte bildas köer kring exempelvis frukostbuffén. Varje avdelning har en hovmästare som visar till bufféerna sällskapsvis. Vid bufféerna finns engångshandskar för alla som önskar och samtliga serveringsbestick byts ut kontinuerligt under sittningen. Vi diskar även all utrustning i höga temperaturer (även knivar diskas i diskmaskin).

 

 

För våra konferensgäster

Så Coronaanpassar vi våra möten
De allra flesta av oss föredrar fysiska möten och längtar efter att få träffas igen. Samtidigt tyder mycket på att vi kommer att få leva med fysisk distansering ett tag till.

För att du som bokar möten och konferenser ska känna dig trygg med vår anläggning har vi sammanställt de allmänna åtgärder vi vidtagit för att coronaanpassa vår mötesanläggning. Det är viktigt att mötesdeltagarna känner sig trygga genom hela mötet. Därför har vi har vidtagit en lång rad åtgärder för säkrare möten. Vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndigheten rekommendationer och uppdaterar våra rutiner utifrån dessa.

Bland annat möbleras möteslokalerna glesare, tekniken är anpassad för att deltagare ska kunna delta digitalt på distans, stationer med handsprit är utställda över hela anläggningen och vi erbjuder extra städning mellan grupperna. Önskas ännu större avstånd erbjuds även vår Lounge.

Måltiderna äter ni i en egen matsal som serveras på tallrik. Sallad, smör och bröd serveras i skålar på borden.

 

Teknik
Mötesdeltagarns kan koppla upp sig via vårt nätverk och TV-skärmar från konferenslokalerna och på så vis kommunicera med andra deltagare via skärm. TV-skärmar och HDMI-kablar finns i alla konferensrum.

Konferenstelefon, projektor och projektorduk finns tillgängligt på efterfrågan. Glöm inte att begära in prisuppgifter om speciella tekniska önskemål redan i din förfrågan.

 

Övernattning
Om mötet är med övernattning, boka enkelrum för alla deltagare som en extra trygghet. Vi har möjlighet att ta emot grupper upp till 28 personer i enkelrum i ett eget hus. Vi har även möjlighet att ta emot större grupper fler än 50 personer i enkelrum där vi kan tänka oss att låsa av hela byggnaden för det sällskapet, maxantalet i enkelrum är 100 personer.

Låt oss veta om du föredrar en egen hotellkorridor för dina deltagare så kollar vi tillgänglighet på detta.

 

Transport
Behöver ni arrangera egen transport, t.ex. buss till eller från anläggningen så att deltagarna inte behöver åka kommunalt? Fråga oss gärna så hjälper vi till.

 

Fråga gärna om du har några speciella önskemål, funderingar eller krav inför bokningen.