Svit

Njut av våra finaste rum med stora ytor i klassisk stil. Här finner du både sittgrupp, kyl och kaffemaskin. Två av dem har dessutom bubbelbadkar för den där extra lyxen.

  • Svit von Bock
  • Dubbelrum
  • Dubbelrum
  • Dubbelrum

Dubbelrum

Våra dubbelrum är smakfullt inredda med alla bekvämligheter såsom TV, hårtork, dusch och WC. Många av dem har renoverats 2020 och renoveras under våren 2022.

Dubbelrum Economy

Våra ekonomirum återfinns i Villa Lagberg som ligger i en härlig parkmiljö i anslutning till hotellet. Standarden är lite äldre men sängarna är minst lika sköna. Här har du givetvis också alla bekvämligheter.

Söderkopings Brunn dubbelrum economy
Söderkopings Brunn dubbelrum familjerum

Familjerum

Våra familjerum är lite större dubbelrum där det finns möjlighet att få in upp till två extrasängar.

Familjerum Villan

Dessa rum återfinns också i Villa Lagberg. De är härligt luftiga med rejäl dubbelsäng och bäddsoffa. Här finns även plats för en eller två extrasängar utan att det för den delen känns trångt.

Söderkopings Brunn familjerum villan
Söderkopings Brunn enkelrum

Enkelrum

Våra enkelrum passar utmärkt för den som gärna har sitt egna lilla krypin. Storleken och inredningen kan skilja något men alla är renoverade i klassisk stil under 2020.

Enkelrum Economy

Våra ekonomirum återfinns i Villa Lagberg som ligger i en härlig parkmiljö tvärs över gatan från hotellet. Standarden är lite äldre men sängarna är minst lika sköna. Här har du givetvis också alla bekvämligheter.

Söderkopings Brunn enkelrum economy