Frukost, lunch och á la carte

I vår restaurang serveras det lunch måndag till fredag och AW-meny kl 15-18 på torsdagar, medan kvällarna bjuder på mat ifrån vår à la carte-meny. Du kan kan även njuta av att glas vin till maten från vår vinlista med ett sortiment av viner från hela världen.

Våra menyer

Middag

Öppettider

Frukost

Måndag-fredag 07.00-09.30
Lördag-söndag 08.00-10.30

Röda dagar 08.00-10.30

Vänligen ring och förboka frukost om du inte är hotellgäst.

December
Måndag-fredag 07.00-09.30
Lördag-söndag 08.00-10.30

Restaurangen

Måndag-torsdag:
Öppet kl 11.30-23.00. Lunchmeny serveras kl 11.30-14.30, kvällsmeny serveras kl 17.00-21.00.

AW torsdagar:
kl 15.00-18.00.

Fredag:
Öppet kl 11.30-23.30. Lunchmeny serveras kl 11.30-14.30, kvällsmeny serveras kl 17.00-22.00.

Lördag:
Öppet kl 12.00-23.30. Lunchmeny serveras kl 12.00-15.00, kvällsmeny serveras kl 17.00-22.00.

Söndag:
Fr.o.m 15 september t.o.m 27 oktober
öppet kl 12.00-16.00. Lunchmeny serveras kl 12.00-15.00.
Fr.o.m. 3 november t.o.m. 24 november restaurangen är stängd.
Fr.o.m. 1 december t.o.m. 22 december öppet kl 12.00-17.00. ENDAST julbord serveras kl 12.00-14.00 samt kl.15-17.00.
Söndag den 29e december öppet kl 12.00-23.00. Lunchmeny serveras kl 12.00-15.00. Kvällsmeny serveras kl 17.00-21.00.
Fr.o.m. 5 januari t.o.m. 13 april restaurangen är stängd.

Roomservice alla dagar till klockan 21.00.

Oktoberfest – 18 okt

Vad passer bättre än att fira in hösten när skörden är bärgad med en riktig och genuin Oktoberfest? Fredagen den 18 oktober kl. 19.00 dukar vi upp med all mat och dryck som gör en riktig Oktoberfest. Vi kommer inte bara njuta av goda drycker och äkta tysk mat i värlsklass, utan även av underhållning i “spitzenklasse” av och med 12-mannabandet Helmut Jederknüller. Säkra din plats så fort som möjligt då det är ett begränsat antal.

Pris: 495kr per person. (Betalning sker på plats.)
För att boka: ring oss på 0121-10 900 eller maila till restaurang@sbrunn.se.

Julbord

Välkommen till vårt klassiska julbord och fånga julstämningen i en miljö med anor och tradition, där många jular har firats under åren. Läs mer och boka här.

Brunnens matfilosofi

Vi strävar alltid efter att ge gästen den bästa slutprodukten genom att ta ansvar för vår jord, tänka på miljön och respektera råvaran. När det gäller kött och grönt försöker vi i den mån det är möjligt att använda svenska råvaror och gärna med så korta transportsträckor som möjligt. Den fisk som serveras kommer för det mesta från Atlanten, Sverige och Norge. Vi ser även till att alltid ha koll på att all fisk från havet kommer från hållbart fiske där det finns stadiga bestånd. Om du som gäst är intresserad av vilka regioner, zoner och fångstsätt som använts, fråga gärna.

Successivt jobbar vi med att byta ut frukostbuffén så att den blir helt ekologisk och KRAV-certifierat. Detta är ett steg mot att bli ett Svanenmärkt hotell.

Starwinelist

Söderköpings Brunn rekommenderas av Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Söderköping.

Middag