Frukost, lunch och á la carte

I vår restaurang serveras det lunch måndag till fredag och AW-meny kl 15-18 på torsdagar, medan kvällarna bjuder på mat ifrån vår à la carte-meny. Du kan kan även njuta av att glas vin till maten från vår vinlista med ett sortiment av viner från hela världen.

Våra menyer

Middag

Öppettider

Frukost
Måndag-fredag 07.00-09.30
Lördag-söndag 08.00-10.30

Röda dagar 08.00-10.30

Vänligen ring och förboka frukost om du inte är hotellgäst.

Restaurangen
Måndag-torsdag: kl 11.30-23.00. Lunchmeny serveras kl 11.30-14.30, kvällsmeny serveras kl 17-21.
Fredag: kl 11.30-23.30. Lunchmeny serveras kl 11.30-14.30, kvällsmeny serveras kl 17-22.
Lördag: kl 12-23.30. Lunchmeny serveras kl 12-15, kvällsmeny serveras kl 17-22.

Måndag-fredag kl 13.30-14.30 serveras Senior lunch.
Torsdag kl 15.00-18.00 serveras AW-Meny.

Söndagar: Restaurangen STÄNGD.

Roomservice alla dagar till klockan 21:00

Brunnens matfilosofi

Vi strävar alltid efter att ge gästen den bästa slutprodukten genom att ta ansvar för vår jord, tänka på miljön och respektera råvaran. När det gäller kött och grönt försöker vi i den mån det är möjligt att använda svenska råvaror och gärna med så korta transportsträckor som möjligt. Den fisk som serveras kommer för det mesta från Atlanten, Sverige och Norge. Vi ser även till att alltid ha koll på att all fisk från havet kommer från hållbart fiske där det finns stadiga bestånd. Om du som gäst är intresserad av vilka regioner, zoner och fångstsätt som använts, fråga gärna.

Successivt jobbar vi med att byta ut frukostbuffén så att den blir helt ekologisk och KRAV-certifierat. Detta är ett steg mot att bli ett Svanenmärkt hotell.

Starwinelist

Söderköpings Brunn rekommenderas av Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Söderköping.

Middag