Restaurangen

middag

I vår restaurang serveras det lunch måndag till fredag, medan kvällarna bjuder på mat ifrån vår à la carte-meny. Du kan kan även njuta av att glas vin till maten från vår vinlista med ett sortiment av viner från hela världen. På eftermiddagarna, måndag till lördag, serverar vi Brunnens Afternoon Tea med nybakade scones med marmelader, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tårta och hembakade kakor.

 

Vår matfilosofi

Vi strävar alltid efter är att ge gästen den bästa slutprodukten genom att ta ansvar för vår jord, tänka på miljön och respektera råvaran. När det gäller kött och grönt försöker vi i den mån det är möjligt att använda svenska råvaror och gärna med så korta transportsträckor som möjligt. Den fisk som serveras kommer för det mesta från Atlanten, Sverige och Norge. Vi ser även till att alltid ha koll på att all fisk från havet kommer från hållbart fiske där det finns stadiga bestånd. Om du som gäst är intresserad av vilka regioner, zoner och fångstsätt som använts, fråga gärna.

Successivt jobbar vi med att byta ut frukostbuffén så att den blir helt ekologisk och KRAV-certifierat. Detta är ett steg mot att bli ett Svanenmärkt hotell.

Restaurangen

middag

I vår restaurang serveras det lunch måndag till fredag, medan kvällarna bjuder på mat ifrån vår à la carte-meny. Du kan kan även njuta av att glas vin till maten från vår vinlista med ett sortiment av viner från hela världen. På eftermiddagarna, måndag till lördag, serverar vi Brunnens Afternoon Tea med nybakade scones med marmelader, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tårta och hembakade kakor.

 

Vår matfilosofi

Vi strävar alltid efter är att ge gästen den bästa slutprodukten genom att ta ansvar för vår jord, tänka på miljön och respektera råvaran. När det gäller kött och grönt försöker vi i den mån det är möjligt att använda svenska råvaror och gärna med så korta transportsträckor som möjligt Den fisk som serveras kommer för det mesta från Atlanten, Sverige och Norge. Vi ser även till att alltid ha koll på att all fisk från havet kommer från hållbart fiske där det finns stadiga bestånd. Om du som gäst är intresserad av vilka regioner, zoner och fångstsätt som använts, fråga gärna.

Successivt jobbar vi med att byta ut frukostbuffén så att den blir helt ekologisk och KRAV-certifierat. Detta är ett steg mot att bli ett Svanenmärkt hotell.

Utbud

Frukost

Tisdag-fredag: kl 07:00-09:00
Lördag-söndag: kl. 08:00-10:30

Ring och förboka ert besök tack.

Fest- och bröllopsmeny
Afternoon tea

Fredag-lördag: kl 14:00-16:00

Pris 295 kr inkl. ett glas mousserande (annars 235 kr)

 

 

Dagens lunch
Dagens lunch vecka 16
Serveras 11:30-14:00
Lunch, salladsbuffé, bordsvatten, kaffe och kaka. Pris 130 kr/person.
 
Klassiker:
Brunnens Wallenbergare på vårt vis, med klassiska tillbehör. (145kr)
 
Varmrökt Finnölax – potatissallad med dijonette, krispiga grönsaker och örter. Serveras med kall tångcaviarsås. (165kr)
 
Veckans vegetariska:
Vegetariska biffar med kikärter, rostade rotfrukter och chilikräm
 
Tisdag:
Biff á la Lindström 63 graders ägg, saltgurka, skysås och stekt potatis.
 
Onsdag:
Paella med blåmussla, chorizo och räkor.
 
Torsdag:
Kokt kalv i dillsås.
 
Fredag:
Grillad laxfile, sandefjordsås, grön sparris och färskpotatis.
 
 
 
Dagens lunch vecka 17
Klassiker:
Brunnens Wallenbergare på vårt vis, med klassiska tillbehör. (145kr)
 
Varmrökt Finnölax – potatissallad med dijonette, krispiga grönsaker och örter. Serveras med kall tångcaviarsås. (165kr)
 
Veckans veg:
Pumpagryta med halloumi och ris.
 
Tisdag:
Raggmunk med fläsk och rårörda lingon.
 
Onsdag:
Biff stroganoff med ris.
 
Torsdag:
Torsk, ägg, räkor och brynt smör.
 
Fredag:
Krämig fisk- och saffransoppa med fänkål och vitlöksbröd.
 
Weekend Meny

Fredag/Onsdag

Förrätt: Hemrökt lax
Varmrätt: Ankbröst
Dessert: 3 sorters choklad

 

Lördag/Torsdag

Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Oxfilé
Dessert: Crème brûlée

Barnmeny

Pasta Bolognese – 75 kr

Oxfilé med pommes och gräddsås – 95 kr
Tenderloin with french fries and cream sauce

Pannkakor med sylt och grädde – 65 kr
Pancakes with jam and cream

Glass med topping – 45 kr
Ice cream with topping